UAB „Medwill“ –  Symbios endoprotezų gamintojo „Symbios Ortopedie“ SA Šveicarija oficialus atstovas ir platintojas Lietuvoje.

 

Jeigu jums paskirta klubo sąnario endoprotezavimo operacija, rekomenduojame pasirinkti naujausios kartos endoprotezą Symbios, kuris yra pagamintas Šveicarijos specialistų, naudojant šiuolaikines technologijas ir atitinka aukščiausios kokybės Šveicarijos gamybos standartus.

Symbios – tai aukščiausios kokybės endoprotezas, kurio sudedamosios dalys gali būti parenkamos individualiai, pasitelkiant kompiuterinę vizualizaciją ir apatinių galūnių sąnarių išmatavimus. Esant poreikiui iki operacijos pacientui gali būti atliekamas kompiuterinės tomografijos skenavimas pagal specialų protokolą ir gautas trimatis vaizdas siunčiamas gamintojui į Šveicariją. Bioinžinieriai, naudodami specialią kompiuterinę programą,  pagal gautus vaizdus modeliuoja ir individualiai parenka endoprotezo sudedamasias dalis,  įvertindami paciento anatomiją (kaulų tankį, pažeidimo kampą bei ašį ir t.t.t) bei socialinius duomenis (amžių, aktyvumą ir pan.). Operacijos metu,  atsižvelgdamas į gautus duomenis, chirurgas gali priimti vienareikšmiškai teisingą sprendimą, implantuodamas optimaliausiai tinkančias sudedamąsias endoprotezo dalis. Individualus endoprotezo dalių parinkimas ne tik maksimaliai pagerina protezo funkcionavimą, bet ir sumažina jo nusidėvėjimą. Ar pacientui reikalingas KT planavimas ar nebūtinas, visais atvejais sprendžia operuojantis chirurgas.